Trouwen in Italië? De Perfecte Locatie in Le Marche

12

Trouwen in Italië: De Perfecte Locatie in Le Marche

Als je op zoek bent naar een unieke en romantische trouwlocatie in Italië, dan is Le Marche zeker een regio om te overwegen. Het gebied is nog niet ontdekt door de grote massa, waardoor het zijn authentieke charme heeft weten te behouden. Bovendien biedt Le Marche prachtige natuur, historische steden en een heerlijke keuken. In deze blogpost delen we alles wat je moet weten over trouwen in Italië en waarom Le Marche de perfecte locatie is voor jouw bruiloft.

Waarom Trouwen in Italië?

Italië is al decennia lang een populaire bestemming voor romantische bruiloften. Het land heeft alles wat je maar kunt wensen: adembenemende landschappen, historische locaties, heerlijk eten en wijn en een romantische sfeer. Trouwen in Italie betekent ook dat je kunt genieten van de Italiaanse cultuur en levensstijl, wat je bruiloft nog specialer maakt.

Waarom Le Marche?

Le Marche is een regio in Midden-Italië die nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Hierdoor is het een perfecte locatie voor een authentieke en intieme bruiloft. De regio biedt ook veel variatie: van de heuvels van de Apennijnen tot de prachtige Adriatische kust. Het is een regio die rijk is aan cultuur, met historische steden zoals Urbino, Ascoli Piceno en Macerata. En natuurlijk niet te vergeten de heerlijke Italiaanse keuken en wijnen.

Trouwen bij Le Stonghe

Le Stonghe is een unieke trouwlocatie in Le Marche. De villa is omgeven door de prachtige heuvels van Montefeltro en biedt een spectaculair uitzicht op de Adriatische Zee. De villa is volledig gerenoveerd met behoud van de originele charme en stijlvol ingericht. Le Stonghe heeft een prachtige tuin met een zwembad en biedt verschillende mogelijkheden voor ceremonieën en recepties. Bij Le Stonghe ben je verzekerd van een unieke en romantische bruiloft.

Trouwen in Le Marche: Wat je moet weten

Als je besluit om te trouwen in Le Marche zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om de juiste papieren te hebben en deze op tijd te regelen. Ook moet je nadenken over de periode waarin je wilt trouwen en het weer in die periode. In Le Marche is het in de zomer vaak erg warm, dus het kan slim zijn om voor een andere periode te kiezen. Daarnaast is het handig om een lokale weddingplanner in te schakelen die je kan helpen bij het regelen van de bruiloft en het vertalen van de taalbarrière.

Read Also: Ricordami vs. Dose of Roses: Which Preserved Rose Brand Is Best?